top of page

Troba la ruta de la final: Le KV du Belmaig

Trobeu la possibilitat de cronometrar-vos durant tot l'any a la ruta del quilòmetre vertical, ruta de la gran final del Challenge Vallespir Sud Canigó.

L’esdeveniment final està obert a tots els corredors classificats o no en el repte del Vallespir Sud Canigó.

Sortida a les 15:00 del dissabte 12 de novembre de 2016

RDV Centre Sportif de la Baillie

Quilòmetre vertical

El curs amb una longitud de 4,8 km per 1000m de desnivell fins arribar a la part superior de Belmaig va ser escollit el 2011 per donar suport a l'obertura de la Copa del Món de Skyrunning.

Les seleccions italiana, catalana, andorrana i espanyola van fer el viatge i van brillar amb la seva actuació.

La ruta des del centre esportiu Battlie pren un tram de carretera de 800 metres i pren el sender GR10 a la dreta fins al coll de Paracoll.

Aquí el camí gira bruscament cap a l'esquerra per agafar la direcció de Pilon du Belmaig, on hi ha els percentatges de pendent més alts.

Els marcadors magnètics es col·loquen al llarg de la ruta. Cada 200 m de desnivell, s’utilitzarà un so intermedi per obtenir el cronòmetre complet i validat.

Temporització permanent

Trobeu aquí els resultats del calendari permanent:

Per obtenir una comparació amb els millors corredors de la Copa del Món Skyrunning 2011 i de les edicions posteriors, podeu visitar la nostra pàgina de registres de curses: